Bidra på andre måter

1000 basilikum fra Grønn Ungdom som takk til kollektivreisende.

Miljøpartiet De Grønne er et lite parti med et stort hjerte. Der andre politiske partier har mektige venner som kan finansiere deres valgkamp, er De Grønne 100% avhengig av frivillighet og dugnad for å lykkes i å spre budskapet sitt.

Det er mange måter å støtte Miljøpartiet De Grønne på, og alle monner drar. Under finner du noen eksempler på hvordan du kan støtte oss. Listen er ikke endelig – men vi håper den får tankene dine i sving.

Takk for at du er med på å spre det gode, grønne ordet!

1. Følg oss i sosiale medier!

Miljøpartiet De Grønne har profiler på Facebook, Twitter og Instagram. Her kan du følge oss i hverdagen, stille spørsmål om politikken vår, og bli bedre kjent med partiets folkevalgte og talspersoner.

2. Kle deg grønt!

Partiet har kanskje Norges minste markedsføringsbudsjett. Men våre støttespillere er kjent som folk som bruker partiets t-skjorter. Kle deg i én av våre fantastiske partiplaggene, så kan vi sikre synlighet i gatebildet allikevel!

 

 

Selv om det fremdeles er lenge til valgdagen 13. – 14. september kan det være lurt å sikre at du kan stemme. Du kan også sjekke hvordan du går frem på selve valgdagen. Regjeringens nettsider gir den en enkel innføring i hvem som kan stemme og hvordan det gjøres.

Meny