Slik kan DU gjøre en forskjell!

Vil du bidra direkte til et bedre miljø og bedre miljøpolitikk? Her er noen ting du kan gjøre med oss!

Denne saken er for deg som er engasjert i klima og miljø, men er usikker på hva du kan gjøre i MDG. Vet du allerede hvordan du vil bidra, kan du hoppe rett til lenkene for de ulike aktivitetene.

Gjør noe aktivt? Bli frivillig

Vi arrangerer ulike aktiviteter og aksjoner gjennom hele året, og særlig før valg. Vi trenger alle som vil bidra, og oppgavene kan være alt fra å koke kaffe og rydde søppel på stranda, til å dele ut informasjon og å snakke med folk.

Du bestemmer selv hva du er med på. Uansett får du treffe nye venner som også bryr seg om klima og miljø. Å gjøre noe for en god sak sammen føles bra, og du er med på noe som betyr noe! Klikk her for å bli med!

Bidra økonomisk? Støtt partikassa

Hvis du har råd, kan du bidra med en valgfri sum til MDGs partikasse. Vi bruker pengene til å gjøre flere kjent med politikken vår, for å få flere velgere i 2025-valget.

Gi valgfritt beløp med Vipps

Være med i MDG? Bli medlem

Et medlemskap er en flott måte å støtte grønn politikk på! Du velger selv om du vil være aktiv eller passiv støttespiller, og det er opp til deg hvor mye du vil betale for medlemskapet.

Uansett får du muligheten til å påvirke politikken vår gjennom partidemokratiet – hvis du vil. Å ha mange medlemmer i ryggen betyr mye. Klikk her, så blir vi sterkere sammen!

Møt oss og lær om noe spennende

Du trenger ikke være medlem for å bli med på et digitalt eller fysisk møte. Vi arrangerer jevnlig foredrag og møter om aktuelle temaer, eller rene bli kjent-kvelder, helt gratis og uforpliktende!

Se hva som er planlagt i vår kalender.

Spre ordet! Nyheter om grønn politikk rett i innboksen

Vårt gratis nyhetsbrev gir deg gode, grønne argumenter om de viktigste sakene. Perfekt for praten rundt lunsjbordet!