Nyheter

Podkast: Uffe Elbæk fra Alternativet (DK)

Hvordan får vi folk med på en vennlig revolusjon? I ukas podkast snakker vi med Uffe Elbæk fra det danske, grønne partiet Alternativet.

Nesten 200 nye medlemmer i MDG

– Mange kjenner på frustrasjon over regjeringens miljøpolitikk

Trondheim MDG søker kommunikasjonsrådgiver

Vil du bidra til at Miljøpartiet De Grønne i Trondheim vinner valget i 2019? Vi jobber hardt for å omstille Trondheim til et moderne, grønt samfunn hvor folk har mer tid til hverandre.

Miljøpartiet De Grønne søker kampanjerådgiver

Vil du være med og lage en bevegelse som skal endre Norge til det bedre for mennesker og miljø?

Podkast: Vi oppsummerer høsten

Krfs veivalg, mistillit mot regjeringen, EU-debatt… Grønnhetstyranniet oppsummerer den politiske høsten med både GU- og MDG-talspersoner.

MDG har funnet reparatørene!

Det er ofte vanskelig å finne ut hvor vi kan reparere tingene våre. Det bestemte Miljøpartiet De Grønne i Kristiansand seg for å gjøre noe med.

Podkast: Vi trenger insekter!

Anne Sverdrup-Thygeson har skrevet en kritikerrost bok om insekter, Grønnhetstyranniet intervjuer henne.

Derfor stiller De Grønne mistillit mot regjeringen

De Grønne mener regjeringen bryter Stortingets vilje for klimakutt, og stiller derfor mistillit mot Solberg-regjeringen.

De Grønne vil styrke kulturlivet med en halv milliard kroner

Miljøpartiet De Grønnes alternative statsbudsjett styrker kulturlivet kraftig. Vi vil blant annet etablere 100 nye kunstnerstipender.

Et budsjett for mennesker og miljø

Miljøpartiet De Grønnes alternative statsbudsjett for 2019 viser vi hvordan miljøpolitikk også er bra for gjennomsnittsfamilie og dem som har minst, og at det er fullt mulig å kutte over halvparten av klimagassutslippene våre og likevel forbli en sterk velferdsstat.

Meny