Nyheter

Vikariat som fylkessekretær for Hordaland og Sogn og Fjordane

Brenner du for organisasjonsutvikling og vil at Miljøpartiet De Grønne skal gjøre et brakvalg i 2019? Da er dette stillingen for deg.

Vi setter klima og internasjonal solidaritet først

Sammen med de aller fleste miljøorganisasjoner sier Miljøpartiet De Grønne ja til at Norge skal delta i den europeiske fornybardugnaden. Her er hele Per Espen Stoknes’ innlegg fra Stortingets talerstol om MDGs tilslutning til ACER og EUs 3. energimarkedspakke.

ACER og Listhaug

I ukas podkast diskuterer vi de største politiske snakkisene for tiden: EUs tredje energimarkedspakke og Sylvi Listhaugs avgang.

Nei til energisamarbeid er dårlig for klima og miljø

MDG sier ja til EUs tredje energimarkedspakke fordi MDG alltid setter hensyn til klima, miljø og natur først.

– Bra at KrF setter foten ned

– Nå blir Erna Solberg nødt til å handle, sier nasjonal talsperson Rasmus Hansson.

MDG om utmeldinger i Bergen: – Overraskende

Mandag morgen ble det kjent at bystyrerepresentanter for MDG i Bergen, Diane Berbain og Randi Amundsen, melder overgang til SV.

MDG stiller tøffe krav for å si ja til ACER

MDG støtter at rettsaktene som inngår i EUs tredje energimarkedspakke innlemmes i EØS-avtalen. Til grunn for vedtaket ligger ti krav og forutsetninger for å kunne stemme ja.

MDG stemmer for mistillitsforslag mot Sylvi Listhaug

– Nå må Listhaug gå! Når justisministeren må presses som en sitron før å få tynt en unnskyldning ut av henne, så er det umulig å beholde tilliten til henne som justisminister, sier nasjonal talsperson i De Grønne, Rasmus Hansson.

MDG vil kalle Solberg inn på teppet etter Listhaug-utspill

MDG oversender tirsdag statsministeren en rekke spørsmål der de ber Solberg kommentere Listhaugs Facebook-innlegg, og hinter til Trump-tilstander.

Vikariat som organisasjonssjef i Miljøpartiet De Grønne

Brenner du for organisasjonsutvikling, team-ledelse og vil bidra til at Miljøpartiet De Grønne gjør et brakvalg i lokalvalget i 2019? Da er dette jobben for deg!

Meny