Nyheter

Klimasøksmål

Miljøbevegelsen saksøker staten for å bore etter olje. Kan klimaet reddes i rettssalene? I ukas podkast snakker vi om klimasøksmålet og om skandaleplattformen Goliat.

Organisasjonssjef i Miljøpartiet De Grønne

Brenner du for organisasjonsutvikling, team-ledelse og vil bidra til at De Grønne gjør et brakvalg i lokalvalget i 2019?

– En viktig seier for asylbarna!

Takket være MDG, SV og Rødts initiativ til å stanse returer til Afghanistan, har Ap og Sp blitt presset til en mer human asylpolitikk. Det er et lite steg i riktig retning, sier De Grønnes stortingsrepresentant, Une Bastholm.

Uttalelse fra Sentralstyret i Miljøpartiet De Grønne, 8.11.2017
Barn på flukt

Regjeringa vil sende enslige, asylsøkende barn tilbake til Afghanistan. Er det greit? Ukas podkast handler om asyl og innvandring.

Farida (11) til Stortinget: – Jeg håper rettferdigheten kommer tilbake til Norge

Farida (11) og familien venter i Afghanistan på at Høyesterett skal behandle anken deres. 11-åringen ble i dag en del av asyldebatten på Stortinget.

Ikea droppar Black Friday – meiner kjøpehysteriet har gått for langt

Møbelkjeda meiner kjøpehysteriet har gått for langt og droppar ekstra billige varer på årets største handledag. – Vi synest Black Friday har gått litt av hengslene og ønskjer å stramme den opp.

Vil stoppe anbudet for kystruten: – Miljøkravene er lavmål

Opposisjonspartiene er skuffet over miljøkravene Samferdselsdepartementet har satt i det nye anbudet for kystruten mellom Bergen og Kirkenes. Nå vil både SV og MDG stanse anbudet og starte prosessen på nytt.

– Vi snakker nå om et sikkerhetsspørsmål

75 prosent av alle insekter er forsvunnet i Tyskland. I morgen må klima – og miljøminister Vidar Helgesen svare MDG på hvordan regjeringen stiller seg til drastisk økende insektsdød.

MDG-Une anklager DNB for å «legitimere storstilt ran av verdens demokratier»

Une Aina Bastholm, talsperson og stortingsrepresentant for Miljøpartiet De Grønne, sier opp sitt kundeforhold til DNB etter Paradise Papers-avsløringene.

Meny