De Grønne kåret til beste parti for seksuelle minoriteter

De Grønne kåret til beste parti for seksuelle minoriteter

31. august 2015

Miljøpartiet De Grønne har lenge jobbet hardt for å utforme landets beste politikk for seksuelle minoriter. Nå har Oslo-komiteen for lhbt-rettigheter kåret oss til det beste partiet for skeive!

Oslokomiteen for lhbt-rettigheter er en frivillig organisasjon som arbeider for lesbiske, homofile, bifile, transpersoner og øvrige seksuelle minoriteters universelle rettigheter. De er en ideell og partipolitisk uavhengig forening som drives etter demokratiske prinsipper.

Nå har de kåret Miljøpartiet De Grønne til landets beste parti for skeive.

Her er begrunnelsen:

«Miljøpartiet de Grønne har landets beste politikk for seksuelle minoriteter. Deres politikk skiller seg positivt fra alle andre partier og viser hvilket enorm likestillingsarbeid som er nedlagt.

De har en gjennomarbeidet og svært god LHBT+-politikk og de setter likestilling svært høyt. Forståelsen og aksepten for det å være annerledes er noe som skiller MDG fra alle andre partier.

MDG er for likekjønnet adopsjon, et tredje kjønn og bedre behandlingstilbud for LHBT+-ungdom, samt at de har en egen politikk for LHBT+-flyktninger.

Ungdomspartiet Grønn Ungdom har like god politikk som MDG. I fjor lanserte de, som første og eneste ungdomsparti, et eget LHBT+-manifest som fyller alle kriterier vi kunne tenkt på å stille.»

De Grønnes syn på Oslo-komiteens hovedsaker:

For anerkjennelse av tredje kjønn
Arbeider for bedre LHBT+-undervisning i skolen
Ønsker at menn som har sex med menn skal kunne gi blod
Arbeider for å bedre behandlingstilbudet for transpersoner
Ønsker å prioritere LHBT+-flyktninger


Les mer om De Grønnes skeive politikk
, eller 
sammenlign oss med andre partier her.

 

Våre 3 hovedsaker

Hold deg oppdatert på vårt grønne arbeid

Meny