En politikk for framtida

En politikk for framtida

12. november 2015

Miljøpartiet De Grønne er nå i gang med å utarbeide et nytt arbeidsprogram, som skal gjelde for perioden 2017-2021, altså neste Stortingsperiode.

– Dette er det mest spennende politiske prosjektet de neste to årene, sier Rasmus Hansson, talsperson for Miljøpartiet De Grønne.

I 2013 fikk De Grønne inn vår første representant på Stortinget. I årets lokalvalg gikk vi fra 20 representanter i kommunestyrene til over 200. Den neste milepælen blir Stortingsvalget i 2017, og det er naturlig nok store forventninger knyttet til dette.

For å få flere representanter på Stortinget må vi ha den beste politikken, og det betyr en oppdatering av dagens arbeidsprogram. Mens dagens arbeidsprogram gjelder for 2013-2017, altså nåværende stortingsperiode, skal det nye arbeidsprogrammet gjelde for perioden 2017-2021.

Arbeidet med programmet ledes av en programkomité som ble valgt på landsmøtet i 2015. Programkomitéen er i gang med sitt arbeid, og jobber med å involvere hele partiet i det som blir en av de viktigste oppgavene de neste årene.

Det er faktisk nå vi skal lage programmet som skal hjelpe oss å vinne neste stortingsvalg og ta Norge enda et skritt inn i det grønne skiftet. Er du med?

Les mer om programkomiteens arbeid og hvordan du kan bidra her.

 

Våre 3 hovedsaker

Hold deg oppdatert på vårt grønne arbeid

Meny