Gratulerer med dagen!

I anledning dagen har Liv i Kvinnenettverket til De Grønne laget kort til omsorgsarbeider og Erna Solbergs ektemann Sindre Finnes.

Gratulerer med dagen!

08. mars 2014

Takk! Når kvinnedagen er her er det slående mye vi kan være takknemlig for.  I den anledning vil vi rette oppmerksomheten mot et eksempel til etterfølgelse: Sindre Finnes.

Sindre er bedre kjent som mannen til Erna Solberg, og er, i liket med en rekke andre foreldre, sykepleiere, barnehageansatte og andre, del av de helt essensielle omsorgsarbeidere i samfunnet.

La oss vie litt av dagen til partnere som stiller opp for kvinner i posisjoner, og la oss skjenke kvinnene som i århundrer har gjort det samme for menn den respekten de fortjener.

Omsorg mangler fremdeles status. En stor del av både betalt og ubetalte utøvere av omsorg lever under press og manglende anerkjennelse.

Vi i Miljøpartiet De Grønne tror at mangelen på lik lønn for likt arbeid skyldes at nettopp omsorg ikke blir verdsatt. Vi jobber for et medmenneskelig samfunn i økologisk balanse og fremtiden krever at de samvittighetsfulle, de som gjør det som må gjøres, løftes frem.

Lik lønn for likt arbeid høres ut som et slagord fra en annen tid. La oss sørge for å bevege oss inn i tiden der omsorg er en helt naturlig del av det samfunnet anerkjenner og verdsetter.

Gratulerer med dagen!
Liv Derås Bjørnstad
Miljøpartiet De Grønnes kvinnenettverk

Våre 3 hovedsaker

Hold deg oppdatert på vårt grønne arbeid

Meny