Grønn Pride 2015

Grønn Pride 2015

22. juni 2015

Denne uken feires alle barn av regnbuen på Oslo Pride. Miljøpartiet De Grønne og Grønn Ungdom er på plass med eget stand i Pride Park. Besøk oss gjerne!

I år arrangeres Oslo Pride fra 19.-28. juni. Ti dager til ende vil Oslo-befolkningen og gjester fra hele verden feire frihet og mangfold:

– De Grønne er selvsagt på plass for å  feire årets mest fargerike festival. Vi vil ha et samfunn der individets mulighet til å blomstre ikke bremses av tranger normer. Vi mener at mangfold er en styrke vi som samfunn må dyrke, sier Grønn Ungdoms pridegeneral Emma Langmoen.

Besøk oss under Pride!

Grønn Ungdom står på stand på Pride Park på Spikersuppa under hele festivalen. Her vil de informere om hvordan De Grønne jobber for et åpnere og mer rettferdig samfunn, også når det gjelder lhbtq-befolkningens rettigheter og livskvalitet. Kom innom og slå av en prat!

På standen kan du også få muligheten til å bli medlem. Når du melder deg inn i De Grønne kan du si at du er «mann», «kvinne», eller «annet». Det er ikke tilfeldig, men gjenspeiler politikken vår. Årets tema er kjønn.

Du er også svært velkommen til å gå i toget med oss på lørdag.

Verden er ikke bare svart og hvit. Verden er ikke bare grønn og grå. Verden er fargerik!

De Grønne vil jobbe for likestilling mellom kjønn og kjønnsuttrykk. Vi vil blant annet:

  • gi transpersoner og andre kjønnsminoriteter diskrimineringsvern i lovverket.
  • gi personer som ikke ønsker å gå gjennom kjønnskorrigerende behandling rett til å bli tilkjent juridisk kjønn og personnummer i samsvar med sin kjønnsidentitet
  • utbedre søknadsprosessene for endring av juridisk kjønn og personnummer. Det må opprettes en uavhengig klageinstans for de som får avslag på søknad om behandling.

NY LOGO!

For anledningen har Miljøpartiet de Grønne lagt de andre fem regnbuefargene til logoen sin! Sjekk det ut på vår Facebook- side her.

Husk å twitre @partiet, og tægge bildene på Instagram #grønnpride

Ha en Grønn Pride, og vær stolt av den du er, uansett hvem du elsker eller er tiltrukket av!

 

Våre 3 hovedsaker

Hold deg oppdatert på vårt grønne arbeid

Meny