Pride Park 2024 med MDG!

 — 
Sofienbergparken
De Grønne Glitrende, MDGs eget regnbuenettverk, i samarbeid med Oslo MDG, invitere DEG til å bli med på feiringen! Alle er velkomne og vi setter stor pris på om du blir med oss og gjennomfører den herlige pride-uka, der vi feirer mangfold uansett hvem du er.

Det nærmer seg den vakreste tiden i året i Oslo: Oslo Pride går av stabelen siste uka i juni, med Pride Park i Sofienbergparken mellom 26.-29.juni, og Pride Parade gjennom Oslo sentrum lørdag 29. juni.

I den forbindelse vil vi i De Grønne Glitrende, MDGs eget regnbuenettverk, i samarbeid med Oslo MDG, invitere DEG til å bli med på feiringen!

Alle er velkomne og vi setter stor pris på om du blir med oss og gjennomfører den herlige pride-uka, der vi feirer mangfold uansett hvem du er. 

  • Aldri vært med på Pride før? - Du er velkommen til å bli med oss! 
  • Er du hetero og ganske vanlig og lite glitrende? - Vi vil gjerne ha deg med! 

Bli med oss på Pride Park! Du er hjertelig velkommen til å stikke innom vår glitrende stand, og nå kan du også melde deg til å Stå på stand med De Grønne Glitrende! Vi er alltid minst tre personer sammen på stand, gjerne flere, og skaper god stemning og koser oss💖 Meld din interesse her

Vi setter kjempestor pris på å ha deg med på stand, og vil gjerne ha med alle fra toppolitikerne til frivillige i lokallagene. Vi har et morsomt og enkelt opplegg som pleier å være veldig populært blant feststemte folk i parken, med quiz, flagg, og plakater!

Standen i Pride Park er utvilsomt en av de best besøkte standene vi som parti har i løpet av året. I parken møter du masse hyggelige folk og kan beskue et herlig mangfold. Valgkampen begynner nå og dette er et supert sted å begynne! 

💚 MDG scorer topp når det gjelder regnbuepolitikk! Vi tar med oss info å dele med folk som har spørsmål til hvorfor de burde stemme på MDG for en solidarisk politikk. Her kan du lese mer! 

Her kan du melde din interesse for å bli med på stand i Pride Park! Hver vakt varer ca 1,5 - 2 timer og du kan være med én eller flere ganger.