Redd naturen i Drammen

Søndagsturen står i fare - det populære turområdet ved Austadjordet og området nedenfor stien kalt 800-meteren kan forsvinne. De grå partiene med AP, Høyre og Frp i spissen, vil rasere den viktige nærnaturen for å bygge boliger.
0
Progress bar

av målet på

1000 signaturer

Når du signerer samtykker du til at vi kan lagre din kontaktinfo slik at vi kan holde deg oppdatert om denne kampanjen. Du kan når som helst melde deg av. Les mer i vår personvernerklæring. 


MDG mener vi har nok av gamle industriområder og sentrumsnære områder i Drammen som det kan bygges boliger, for eksempel Tangenkaia, Godsløkka og Gulskogen.

Vi kan bygge attraktive boliger som småhus, rekkehus og leiligheter sentralt, og samtidig bevare matjord og kjære turområder for barnehager, skoler og innbyggere.

Statsforvalteren har fremmet innsigelser til byggeplanene i disse naturområdene og flere andre, fordi de bryter med jordvernet, vil føre til økt trafikk og skade naturen.

Miljøvernminister Espen Barth Eide har også advart Drammen mot å bygge med enda mer natur.

Takk for at du støtter kampanjen💚 Vi leverer underskriftene til Høyre og Arbeiderpartiet sine ordførerkandidater siste uka før valgdagen. Husk å stemme på MDG om du vil ha lokalpolitikere som alltid kjemper for naturen.